Echtpaar op klaarlichte dag beroofd in Wolfskuil

Van onze redactie
6 april 2014

Een ouder echtpaar, waarvan de vrouw in een rolstoel zit, is vanochtend beroofd van een halsketting. Dit gebeurde rond half twaalf in de Pastoor Zegersstraat in de Wolfskuil.

Het echtpaar, een 62-jarige vrouw en een 67-jarige man, wandelde in de Pastoor Zegerstraat en werd ter hoogte van de daar gelegen moskee aangesproken door twee vrouwen die uit een grijze, oud type Mercedes waren gestapt. Twee mannen bleven zitten. De vrouwen kwamen met een landkaart en druk gebarend en pratend op het echtpaar af. Bij de vrouw werd een ketting van haar nek getrokken. Bij de man werd ook geprobeerd om iets van een ring aan zijn vinger te schuiven.

Het was al met al een onoverzichtelijke situatie. De twee vrouwen stapten weer in de auto en reden weg. De vrouw liep lichte verwondingen in haar nek op. Bezoekers van de moskee waren op het tumult afgekomen, maar waren net te laat. Thuis waarschuwden de slachtoffers de politie. De politie nam bij de mensen thuis de aangifte op en heeft de zaak in onderzoek.



Getuigen die iets van de straatroof hebben gezien of gehoord of die wellicht meer informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000


Dit bericht delen:

Advertenties