Politiehelikopter ingezet bij beroving

Van onze redactie
7 april 2014
Een 43-jarige Nijmegenaar raakte afgelopen nacht licht gewond toen hij werd beroofd in zijn kamer in een woning aan de Ambachtsweg in Nijmegen. De politie kreeg ondersteuning vanuit de lucht van een politiehelikopter.

Agenten troffen een verdachte auto aan op de Dr. Blecourtstraat in Nijmegen, waarvan bij navraag duidelijk werd dat de eigenaar voorkwam voor overtreding van de Opiumwet. In de omgeving op de Ambachtsweg werd die auto weer aangetroffen bij een andere auto. Er stonden enkele mannen bij. Ze voelden zich betrapt en gingen er vandoor. Een helikopter van de politie die in de omgeving was heeft nog naar de auto uitgekeken, maar heeft deze niet meer kunnen achterhalen.

Bij één van de auto’s werden een aantal henneptoppen aangetroffen. Bij onderzoek in een woning aan de Ambachtsweg ontdekten de agenten een man die licht gewond was. De man, een 43-jarige Nijmegenaar moest voor behandeling naar het ziekenhuis. In de woning worden meerdere kamers verhuurd en één daarvan was van de 43-jarige Nijmegenaar.

In een kelder nabij de woning werd een hennepplantage met ongeveer 900 planten aangetroffen. De hennepplantage werd ontruimd en politie doet nader onderzoek. Of de gewonde man iets met de hennepplantage te maken heeft maakt deel uit van het onderzoek.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


Dit bericht delen:

Advertenties