Actieve wijkbewoners gezocht voor 'Nacht van de Ommetjes'

Van onze redactie
13 april 2014
Op zaterdag 4 oktober 2014 vindt de vierde 'Nacht van de Ommetjes' plaats. Tijdens een twee uur durende wandeling kunnen deelnemers op een unieke manier hun eigen wijk of een andere buurt en hun inwoners leren kennen. De Nacht van de Ommetjes is een initiatief van de Nachtburgemeester van Nijmegen, Doro Krol.

Er worden nog actieve wijkbewoners gezocht die in hun wijk mee willen helpen met de organisatie van de Nacht van de Ommetjes in 2014 om dit evenement wederom tot een geweldig succes te maken. De volgende wijken hebben zich al aangemeld: Dukenburg/ Meijhorst, Bottendaal, Brakkenstein, Centrum, Hees, Hunnerberg/Altrade, Lent, Limos, Muntenbuurt, St.Anna/Heijendaal.Willemskwartier en Waterkwartier.

Bijzondere avondwandelingen in verschillende Nijmeegse wijken

Nijmegen telt 27 verschillende ‘ommetjes’. De ommetjes zijn wandelroutes van ongeveer 1,5 uur waarin wandelaars overdag kennis kunnen maken met natuur, historische plekjes en bijzondere bezienswaardigheden in hun eigen wijk of een andere buurt.

Avond vol verrassingen

De Nacht van de Ommetjes is een avond vol verrassingen. Met optredens van onbekende talenten, toneel en kunst. Gezangen en gedichten. Mooi aangelegde tuinen langs verlichte routes met fakkels en vuurkorven.

Nieuwe nachtburgemeester

Angela Verkuijlen is op 5 april gekozen tot nieuwe Nachtburgemeester van Nijmegen. Haar inwerkperiode is begonnen en op 1 oktober begint haar ambt pas echt. Doro Krol sluit haar ambt definitief af bij de Nacht van de Ommetjes 2014.

Meehelpen?

Hebt u interesse om mee te organiseren kom dan naar de volgende bijeenkomst op 15 mei om 20.00 uur in voorzieningenhart ’t Hert, hoek Willemsweg/Thijmstraat.

Aanmelden via dorokrol@nachtburgemeesternijmegen.nl


Dit bericht delen:

Advertenties