Nieuwe campagne voor KWF en Radboud Oncologie fonds

Van onze redactie
17 april 2014
Het Nijmeegs communicatiebedrijf Einder is vanmiddag gestart met een nieuw project. Onder de noemer Blikopener heeft het bedrijf samen met collega's, relaties en studenten van de HAN een campagne voor het KWF opgezet.
Het doel van deze campagne is zoveel mogelijk deelnemers van de Vierdaagse te motiveren om zich in 2015 te laten sponsoren voor het Koningin Wilhelmina Fonds en het Radboud Oncologie Fonds. Beide fondsen zetten zich in ter bestrijding van en onderzoek naar kanker.

Blikopener heeft zich als doel gesteld een pasklare campagne te leveren aan beide fondsen. Na een uurtje brainstormen werden meteen de mouwen opgestroopt en om half vijf waren de eerste resultaten al zichtbaar. Het KWF zal tijdens en rondom de Vierdaagse van dit jaar duidelijk aanwezig zijn. Zo zullen er in de aanloop naar de Vierdaagse 10.000 biologisch afbreekbare bidons in omloop worden gebracht. Tijdens de Vierdaagse worden enkele acties op touw gezet zowel op de Wedren alsook in de doorkomst plaatsen. Ook bestaan er plannen een speciale APP te ontwikkelen waarop deelnemers van de 99-ste vierdaagse zich kunnen laten sponsoren door familie, vrienden en bekenden.

Vanmiddag is de Facebookpagina van de wervingsactie al in de lucht gegaan: https://www.facebook.com/ikloopvoor?fref=ts

Verslaggeving: Willem Spang


Dit bericht delen:

Advertenties