Getuigen gezocht: bestuurder rijdt door na aanrijding op Graafsebrug

Van onze redactie
12 mei 2014
Gisteravond rond half zeven werd de 20-jarige Virgillia in haar auto aangereden op de Graafsebrug. De bestuurder gaf na de aanrijding meteen vol gas en reed de wijk Bottendaal in.
Het ongeluk gebeurde op de Graafsebrug, stadinwaarts ter hoogte van de ‘Biotexflat'. De bestuurder van de zwarte Peugeot reed achter haar en kon niet op tijd remmen. Hij of zij probeerde nog een uitwijkmanoeuvre naar links te maken maar raakte met de rechtervoorkant toch de blauwe Peugeot van Virgillia.
De bestuurder die de aanrijding veroorzaakte reed vervolgens vol gas over het verdrijvingvlak weg. Virgillia is erachter aan gegaan maar heeft de auto niet meer kunnen vinden en is later met haar vader naar het politiebureau gegaan om aangifte te doen. Ze heeft nu last van duizeligheid en nekklachten
De gezochte zwarte Peugeot is van een ouder type, waarschijnlijk 106 of 206, heeft schade rechtsvoor en mist daar ook een stuk van de verlichting.
Mocht u getuige geweest zijn van het ongeval of een tip hebben over de auto dan verzoekt de familie dat te melden bij de politie via 0900-8844
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties