Jongen (22) door 4 mannen beroofd en mishandeld op St. Annastraat

Van onze redactie
12 mei 2014
Gisternacht is een 22-jarige jongen door 4 mannen beroofd op de St. Annastraat. De jongen liep ter hoogte van de Slotemaker de Bruineweg toen hij werd overvallen door de 4 mannen.
Dit gebeurde rond 01.30-01.45 uur. De jongen liep naast zijn fiets omdat hij een lekke band had. Plots kreeg hij een duw in zijn rug en kwam hierdoor ten val. Er stonden 4 mannen om hem heen die om geld vroegen. De mannen droegen allemaal dezelfde zwarte jassen en spraken met een Oost-Europees accent. Hun gezichten waren bedekt maar van 1 man kon de jongen zien dat hij blank was. Toen de jongen al het geld uit zijn portemonnee had gegeven riepen ze dat ze meer wilden en begonnen de jongen in zijn buik en tegen zijn hoofd te trappen. Uiteindelijk pakten ze zijn portemonnee en stapten in een donkerkleurige auto.
Doordat de auto heel snel wegreed bestaat het vermoedden dat er al een chauffeur klaar zat in de auto. Mogelijk waren zij met 5 man. Ze reden in een auto zonder of met een afgedekte kentekenplaat. De auto is over de St. Annastraat in de richting van Malden weggereden.
Toen de jongen verder naar huis liep trof hij bij de stoplichten op de kruising van de Grootstalselaan en de Scheidingsweg zijn portemonnee op straat aan. Zijn pasjes waren hieruit verdwenen.
Getuigen
Heeft U iets gezien of heeft u een andere tip: bel dan met de politie 0900-8844
 

Dit bericht delen:

Advertenties