Inzamelingsactie nieuwe driewieler voor Ayla

Van onze redactie
13 mei 2014
Thea van den Berg is een inzamelingsactie begonnen voor een nieuwe driewieler voor de gehandicapte 13-jarige Ayla. De speciale fiets werd in de nacht van 6 mei uit de voortuin van de woning aan de Rivierstraat gestolen.
Veel mensen zijn erg betrokken bij het meisje en zijn op zoek gegaan naar de fiets maar dat heeft geen resultaat opgeleverd. Thea las het bericht in de krant en vond het een erg sneu verhaal. ‘Ik kende de familie niet maar dacht: ik ga dat meisje helpen. We willen via onze speciale Facebookpagina Nieuwe driewieler 700 euro gaan inzamelen voor een goed tweedehands model, een nieuwe is veel te duur. Morgen gaan we ook flyeren in alle fietsenzaken in Nijmegen voor donaties.’
Het meisje is afhankelijk van haar fiets en is een bekende verschijning in de buurt. ‘We missen haar nu echt, je zag haar altijd op haar fiets door de wijk rijden.’
Mocht u denken te fiets ergens gezien te hebben, tips zijn nog steeds welkom. Wat bijzonderheden zijn: de kettingkast achter is afgebroken en het lampje op het spatbord is er af en er zaten bloemdecoraties rondom het mandje.
Bijdrage
Mocht u een bijdrage willen storten kijk dan even op de pagina voor meer informatie. De fiets van Ayla was ook versierd met een plastic bloemetjesslingers, mocht u die nog hebben liggen: deze zijn ook erg welkom om de nieuwe fiets op te vrolijken.
 
 
 

 

Dit bericht delen:

Advertenties