Vernieuwde Sportmarkt Marikenloop

Van onze redactie
14 mei 2014
De Sportmarkt tijdens de Marikenloop is dit jaar vernieuwd en nog ruimer opgezet. Op deze markt vinden deelneemsters en bezoekers op zondag 18 mei diverse stands van hardloop gerelateerde bedrijven. Daarnaast is er een groot terras en zorgt coverband PlanB voor de muzikale omlijsting.
Nieuwste gadgets
Bezoekers van de Sportmarkt kunnen de nieuwste gadgets in de hardloopwereld uittesten. TomTom is aanwezig om te laten zien hoe hun sporthorloges kunnen helpen bij hardlooptrainingen. Bezoekers kunnen een TomTom sporthorloge winnen door hun geluk te beproeven bij de grijpkast. In de stand van Media Markt kan de nieuwste sporthoofdtelefoon van BOSE bewonderd worden en Spibelt laat zien hoe kleine spullen eenvoudig kunnen worden meegenomen tijdens het hardlopen. Wie een bevestigingssysteem voor het startnummer wil waar geen veiligheidsspelden aan te pas komen, kan bij BibFix terecht.
Meer dan hardlopen
Naast de verschillende stands is er ook voldoende mogelijkheid om voor en na de wedstrijd uit te rusten op het terras. Met een drankje en een hapje van Café de Plak kunnen de verhalen van onderweg worden doorverteld en herbeleefd. Coverband PlanB zorgt ervoor dat de loopsters en toeschouwers die nog energie over hebben zich kunnen wagen aan een dansje. 
De Sportmarkt is open van 10.00 uur tot 16.30 uur en toegankelijk voor iedereen: zowel Marikenloopsters als toeschouwers. De stands, terras en podium zijn te vinden naast het Universitair Sportcentrum in Nijmegen.
 
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties