Roderick Weusthof in Clubgenoten

Van onze redactie
15 mei 2014
In de uitzending van Clubgenoten herenigt presentatrice Froukje Jansen de onlangs gestopte hockey international Roderick Weusthof met zijn oude teamgenoten van hockeyclub Nijmegen. Weusthof begon zijn carrière in Nijmegen en werd later de grote strafcornerspecialist van Oranje.
Gouden ballen
Weusthof won in zijn carrière 4 gouden ballen voor het topscoorderschap in de Hoofdklasse. Tijdens een hockeytraining met Froukje vertelt hij hoe hij het voor elkaar kreeg tijdens de strafcorners altijd zijn zenuwen in bedwang te houden.
Kersverse vader
Thuis in Utrecht showt kersverse vader Roderick zijn 5 weken oude zoontje. Samen met vriendin Sophie praat hij openhartig over zijn Olympisch Zilveren medaille van London, maar ook over de tegenslagen in zijn carrière zoals de keer dat hij niet werd geselecteerd voor het Nederlands team.
Tosti's en biefstukken
Oud teamgenoten Guido en Oscar steken in een reportage de draak met de tosti- en biefstukkenverslaving van Weusthof. 'eten is wel een dingetje bij mij' moet hij erkennen. Het hoogtepunt van de uitzending is de teamhereniging waarbij ook wordt geskypt met het buitenland.

Clubgenoten met Roderick Weusthof.
Omroep Gelderland vrijdag 16 mei 18.25 uur (ieder uur herhaald)

 

Dit bericht delen:

Advertenties