De Vierdaagse lopen en kankerpatiënten steunen gaat prima samen

Van onze redactie
16 mei 2014
Heb je een startbewijs voor de Vierdaagse en wil je mensen met kanker helpen? Loop dan mee voor het Helen Dowling Instituut (HDI), voorheen bekend als Taborhuis.
Met jouw hulp kan het HDI mensen met kanker, en hun naasten, helpen de ziekte emotioneel te verwerken. En dat is hard nodig. Elk jaar krijgen 100.000 mensen te horen dat ze kanker hebben. Een schokkende boodschap met een enorme impact. Want kanker heb je niet alleen. Ook op de partner en kinderen heeft het grote invloed. HDI helpt dan ook niet alleen de mensen met kanker maar ook de naasten. Maar zonder extra geld lukt dat niet en daarom is deze actie opgezet.
You never walk alone
Juist als je het tijdens de Vierdaagse  zwaar hebt helpt het enorm als je weet dat je voor anderen loopt die het nog zwaarder hebben. Je zet niet alleen een mooie wandelprestatie neer maar helpt daarmee ook nog eens anderen. Meld je daarom aan en laat je sponsoren door familie, vrienden, collega’s en buren. Jouw donatie wordt voor 100 % besteed aan zorg voor mensen met kanker en hun naasten in de regio Nijmegen. 
Geven en nemen
Het HDI helpt je met werving, wandelattributen en dagelijkse peptalk. In ruil hiervoor vragen zij je om minimaal € 100 op te halen. De grootste inzamelaar wordt zelf beloond met een Hemelse High Tea voor 2 personen.
Voor aanmelding of aanvullende informatie:e.oomen@hdi.nl of 024-6843620
 

Dit bericht delen:

Advertenties