Inschrijving Zevenheuvelenloop start zondag

Van onze redactie
23 mei 2014
De inschrijving voor de 31e Scholten Awater Zevenheuvelenloop opent aanstaande zondag 25 mei. Ook de inschrijving van de Zevenheuvelennacht opent op deze dag. Tijdens de ´Nacht´ op zaterdag 15 november kunnen deelnemers zich wagen aan een loop van 7 kilometer door het donker. Op zondag 16 november zal de klassieke 15 kilometer over de Zevenheuvelenweg plaatsvinden.
Limiet
Maximaal 7.000 lopers kunnen zich voor de zaterdagavond inschrijven. Voor de zondag is de limiet op 35.000 lopers gesteld. De organisatie verwacht de in totaal 42.000 inschrijvingen ruim voor de uiterste inschrijfdatum te bereiken. De 7 kilometer start op zaterdagavond om 19.00 uur. De Scholten Awater Zevenheuvelenloop start op zondag om 13.00 uur. Inschrijven kan via www.zevenheuvelenloop.nl.
Energy4All
Het goede doel van de 31e editie is stichting Energy4All. Deze stichting heeft als hoofddoel het inzamelen van geld om het onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten uit te breiden en te versnellen. Elke week worden er in Nederland een à twee kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Slechts 50% van deze kinderen haalt de leeftijd van tien jaar. Op dit moment is er nog geen enkel medicijn tegen deze ziekte, maar het onderzoek naar een medicijn is al vergevorderd. Deelnemers wordt gevraagd dit onderzoek te ondersteunen.
Meer informatie over de Scholten Awater Zevenheuvelenloop is te vinden op www.zevenheuvelenloop.nl.
&

Dit bericht delen:

Advertenties