Color bootcamp voor Ronald McDonald Huis Nijmegen

Van onze redactie
25 mei 2014
Rond half 12 vanochtend begon het al aardig vol te lopen in het Limospark, waar een half uur later het 'Vier de zomer' evenement geheel in teken van het goede doel van start ging. Nijmegen Bootcamp organiseerde voor de 2e keer de color bootcamp om zo een mooi bedrag op te halen voor het Ronald McDonald Huis Nijmegen.
Na een kort openingswoord werd onder vrolijke en luide muziek de warming up, aangemoedigd door motiverende trainers, gestart. Daarna werd de grote groep opgedeeld in verschillende groepen en konden de deelnemers kennis maken met de verschillende onderdelen zoals beginners bootcamp, basis, urban en foodcamp. De sfeer zat er meteen goed in en de deelnemers waren allemaal actief en enthousiast met een grote smile op het gezicht. De energie, positiviteit en sportiviteit was te zien en te voelen.
Na bijna 2 uur kwam de hele groep weer samen voor een spectaculaire afsluiting 
waar letterlijk iedereen vol kleur en vol plezier vandaan kwam. Tot slot was er nog een loting waar 3 leuke prijzen beschikbaar waren gesteld en waar ook iedereen aan mee deed. Tijdens het gehele evenement was het ook mogelijk een donatie te doen, wat alle 200 deelnemers dan ook deden. Net zoals de spulletjes die werden verkocht was de opbrengst daarvan voor het goede doel. Het streven van Nijmegen Bootcamp was om 1500 euro binnen te halen voor 100 overnachtingen in het Ronald Mc Donald huis. Het bedrag dat behaald werd is 1018 euro. Later zal de cheque aan het Ronald McDonald Huis overhandigd worden.
 
Verslaggeving: Wendy Schrievers

Op onze Facebookpagina is een uitgebreid fotoverslag te zien.
 

Dit bericht delen:

Advertenties