Volgend jaar nieuw registratiesysteem Zevenheuvelenloop

Van onze redactie
27 mei 2014
De 31e editie van de Scholten Awater Zevenheuvelenloop wordt de laatste editie waarbij de vertrouwde ChampionChip gebruikt zal worden. Vanaf 2015 zal de MYLAPS BibTag worden gebruikt om de tijden van alle deelnemers aan de evenementen van stichting Zevenheuvelenloop te registreren.
De Nijmeegse najaarsklassieker was in 1993 de eerste hardloopwedstrijd in Nederland die gebruik maakte van de aan de schoen bevestigde chips. Vanaf volgend jaar is de chip terug te vinden in het startnummer.
Groene chip met logo 
Deelnemers die zich inschrijven voor de 7 kilometer tijdens de Zevenheuvelennacht of de klassieke 15 kilometer wordt eenmalig tegen een gereduceerde prijs van € 2,50 een groene chip aangeboden. Al deze groene chips zijn voorzien van het logo van de 31e Scholten Awater Zevenheuvelenloop. De speciale, goedkope chips zijn alleen te bestellen bij inschrijving voor de Zevenheuvelennacht of de Scholten Awater Zevenheuvelenloop.
Opening inschrijving
De inschrijving voor de Zevenheuvelenloop is sinds zondag 25 mei geopend. Hardlopers kunnen zich via de website www.zevenheuvelenloop.nl  inschrijven voor de 7 kilometer tijdens de Zevenheuvelennacht op zaterdag 15 november en de 15 kilometer Scholten Awater Zevenheuvelenloop op zondag 16 november. Inschrijven is mogelijk totdat de deelnemerslimieten van 7000 lopers voor de ‘Nacht’ en 35.000 lopers voor de 15 kilometer bereikt zijn.
 
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties