Benefietmiddag voor zieke kinderen

Van onze redactie
18 juni 2014
In het GVO-gebouw aan de Dominee Creutzbergweg 3 wordt zondag een benefietmiddag georganiseerd voor de zieke kinderen Noa en Sophie. Noa is een jongen van negen jaar met een hersentumor en Sophie van twee heeft een gezwel bij haar rugwervel.
Toen Manuela Hartman het leed van Noa en Sophie op Facebook las besloot ze te gaan helpen. Samen met familie, vrienden en collega’s organiseert ze aanstaande zondag een middag waarvan de opbrengst naar de behandeling van deze twee zieke kinderen gaat. Collega kapsters komen om zowel dames als heren knippen voor een tientje, maar meer mag natuurlijk ook.
Er is een markt met wellness, schoonheidsartikelen en activiteiten. Vader Tonny verkoopt zijn, binnen de familie wereldberoemde, saté en er is een grote verloting. Sponsoren schonken voor de verloting leuke prijzen zoals onder andere een photoshoot, een dinerbon en een massagebon. Natuurlijk wordt er ook een kinderprogramma georganiseerd met spelletjes en kunnen de kinderen WK tatoeages opgeplakt krijgen.
Zondag 22 juni: 13-18 uur-GVO gebouw-Ds. Creutzbergweg 3(zijstraat van de Graafseweg).
 
Verslaggeving: Willem Spang

Dit bericht delen:

Advertenties