Open dag NEC op 3 augustus

Van onze redactie
26 juni 2014
Begin augustus sluit N.E.C. de voorbereiding van het seizoen 2014-2015 op bijzondere wijze af. Traditiegetrouw wordt er natuurlijk weer een open dag gehouden, maar de dag zal deze keer geheel in het teken staan van een N.E.C.-held die een punt zet achter zijn voetbalcarrière. Op 3 augustus speelt Dennis Gentenaar zijn allerlaatste wedstrijd in het rood-groen-zwart.
De open dag vindt dit keer plaats op het stadionplein en in het Goffertstadion. Vanaf 12.00 uur is iedereen van harte welkom. 
Programma
13.30 uur Optreden Ronnie Ruysdael - Hoofdpodium stadionplein
14.00 uur Spelerspresentatie - Hoofdpodium stadionplein
15.30 uur Aanvang afscheidswedstrijd Dennis Gentenaar - Goffertstadion
Onthulling wall of fame Eer Je Helden
In september 2013 startte het project Eer Je Helden om clubhelden uit het verleden een waardige plaats in het Goffertstadion te geven. N.E.C. wil haar historische betekenis met veel trots uitdragen en vereeuwigen. In oktober 2013 werden er elf helden gekozen en zondag 3 augustus wordt de eerste held op de wall of fame onthuld! Kunstenaar Marco van der Bol maakte de schildering en onthult hem om 15.00 uur op het SV-plein.
Voetvolleyen met Good Old N.E.C.
Speel met minimaal twee personen een potje voetvolley tegen Patrick Koolen of Arjan Ebbinge en smash de heren van de baan af.
Bossaball, Bubbelbal, tafelvoetbal, hardste schot en pannavoetbal
Ook voor de jonge supporters is er genoeg te doen. Rondom het stadion staan er weer diverse spellen en attracties voor de N.E.C. Juniors en de N.E.C. Squad. Bossaball combineert het beste van voetbal, volleybal en turnen op een opblaasbaar speelveld met trampolines. 
Op het stadionplein en in het stadion
Vanaf 12.00 uur tot 14.00 uur zullen er rondleidingen gegeven worden door het hele stadion. Neem op het stadionplein een kijkje in de spelersbus of scoor het nieuwe wedstrijdtenue van seizoen 2014-2015! Op het plein wordt er traditiegetrouw ook weer tweedehands kleding verkocht. Bij de infostand van supporterszaken zijn kaarten te koop voor de eerste thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven op 10 augustus.
De afscheidswedstrijd van Dennis Gentenaar
De dag wordt spetterend en groots afgesloten. Dennis Gentenaar maakte in mei 2014 bekend een punt achter zijn keeperscarrière te zetten. Maar N.E.C. laat hem zijn loopbaan natuurlijk niet afsluiten met een blessure en degradatie en al helemaal niet met 199 wedstrijden die hij officieel voor N.E.C. speelde! Daarom komt Dennis nog één keer in actie in zijn 200e wedstrijd voor N.E.C. De tegenstander? De N.E.C.'ers van het seizoen 2002-2003. Het programma begint om 15.30 uur met een optreden van DJ Marc Simz. Er wordt afgetrapt om 16.00 uur onder leiding van arbiter Roelof Luinge. Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Supportersvereniging N.E.C. 
Koop je wedstrijdkaart, doneer direct en win een wedstrijdshirt
Dennis wil met de organisatie van deze wedstrijd graag een bijdrage leveren aan een goed doel. Daarom heeft hij ervoor gekozen om de opbrengst van de wedstrijd te doneren aan Stichting Stamceldonorbank Europdonor Nijmegen  Kaarten kosten € 5,00 en zijn vanaf woensdag 2 juli te verkrijgen in de online ticketshop en bij de stadionreceptie. Tevens maak je kans op één van de wedstrijdshirts van deze bijzondere wedstrijd. De winnaars worden in de rust bekend gemaakt en ontvangen het shirt na afloop van de betreffende speler.
Stuur jouw boodschap voor Dennis Gentenaar in
Heb jij een boodschap, afscheidsgroet, lied, wens of misschien wel je mooiste moment of herinnering met of van Dennis. Stuur jouw filmpje in (max. 1 minuut, opname in brede stand) onder vermelding van 'Afscheid Dennis Gentenaar' naar info@nec-nijmegen.nl en wie weet wordt jouw filmpje wel op de led-wall in het stadion vertoond! De rest van alle inzendingen zal aan Dennis aangeboden worden namens alle supporters.
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties