Asieldier van de week

Van onze redactie
28 juni 2014
Diverse dierenhulporganisaties zoeken een nieuw thuis voor verschillende soorten dieren. Iedere week wordt hier een dier speciaal onder de aandacht gebracht. Vandaag aandacht voor de katten Olivia en Mette die bij Stichting het Wijze Weeskitten geduldig op een nieuw huis wachten.
In ons gastgezin wachten de twee poezenzusjes Mette en Olivia op hun gouden mandje. Deze twee gezellige dames zijn ongeveer twee en een half jaar oud. Nadat ze de muisjes en balletjes door de kamer hebben laten vliegen vinden beiden het heerlijk om op je schoot uit te rusten. Olivia is degene die alles als eerste zal gaan verkennen, Mette zal echter wat meer tijd nodig hebben en kijkt eerst de kat goed uit de boom. De zussen kunnen het goed met elkaar vinden vandaar dat wij hen samen willen plaatsen. Wij zijn op zoek naar mensen die hen voldoende tijd en aandacht kunnen schenken in een rustige omgeving en waar Mette en Olivia te zijner tijd veilig naar buiten kunnen om hun energie kwijt te raken om daarna binnen weer van hun rust te genieten.
Wilt u meer informatie of wilt u kennis komen maken met deze dames neemt u dan contact op met de stichting.
Stichting Het Wijze Weeskitten biedt hulp aan in nood verkerende katten, zowel zwangere als niet-zwangere poezen, kittens en zwerfkaters. Deze hulp geschiedt onder andere door het vangen van zwerf- en verwilderde katten voor castratie, het  onderbrengen van  katten en kittens in gastgezinnen voor socialisatie en herplaatsing, het voederen van (gecastreerde) zwerf- en verwilderde kattenkolonies en het (opnieuw) vangen en verzorgen van zieke zwerf- en verwilderde katten. De stichting bestaat uit een aantal vrijwilligers die zich dag en nacht inzet voor al deze katten en is geheel afhankelijk van giften en donaties om deze hulp te kunnen blijven bieden.

Stichting Het Wijze Weeskitten,
024-3221619
informatie@wijzeweeskitten.nl
Like ons ook op Facebook!
Op onze site vindt u in de rubriek 'Gouden Mandjes' nog veel meer leuke katten die op zoek zijn naar hun ultieme gouden mandje!
Kijkt u eveneens voor de voorwaarden omtrent plaatsing op onze site.

 
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties