Asieldier van de week

Van onze redactie
12 juli 2014
Diverse dierenhulporganisaties zoeken een nieuw thuis voor verschillende soorten dieren. Iedere week wordt hier een dier speciaal onder de aandacht gebracht. Vandaag aandacht voor de hond Binky die samen met zijn maatje Felix een huis zoekt via de bemiddeling van Stichting Kattenzorg.
Een unieke kans om een prachtig hondje met zijn kattenvriendje samen te adopteren! Het gaat om het prachtige hondje Binky (kruising chihuahua-Sheltie, gecastreerd en gechipt, 3 jaar), en Felix (lekkere grote rode huiskater, 3 jaar, gecastreerd en gechipt). Beide dieren zijn gezond verklaard door hun dierenarts, regelmatig ontwormd, preventief behandeld tegen vlooien en gevaccineerd. Tot groot verdriet van de eigenaren kunnen ze niet bij hen thuis blijven wonen. Hondje Binky en kat Felix zijn vanaf hun eerste kennismaking onafscheidelijk. Ze slapen lepeltje-lepeltje op de bank. Ze eten samen en Felix wast Binky. Omdat ze niet zonder elkaar kunnen, willen deze twee samen een gouden mandje vinden. Felix is een kat die veel buiten komt en dat gunnen we hem ook in zijn nieuwe thuis. Iedere avond om 5 uur meldt hij zich trouw binnen voor het eten. Overdag loopt hij vaak even binnen om gedag te zeggen tegen zijn grote vriend. Dit bijzondere duo geeft de voorkeur aan een huis zonder kinderen en andere dieren. Wie heeft er plaats in zijn huis en hart voor dit prachtige stel?

Bij interesse graag even mailen naar: kattenzorgnijmegen@gmail.com of bellen naar 06-41 54 39 55 (woe en vrij tussen 10-12 u). U kunt hier informatie krijgen en een afspraak maken om de dieren te komen bekijken. Kijk op de website van Kattenzorg Nijmegen, Of volg hen via Facebook.
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties