Gewelddadige woningoverval in Waterkwartier

Van onze redactie
13 juli 2014
Gisteravond rond 23.00 uur is een ouder echtpaar overvallen door 3 mannen. De drie mannen vielen een woning binnen aan de Biezenstraat. Het is nog onbekend of er iets buit is gemaakt bij de overval, wel werd er veel geweld toegepast.
De hulpdiensten kwamen met spoed af op de melding van de woningoverval, maar hebben vooralsnog niemand kunnen aanhouden. De Forensische Opsporing is ter plaatse geweest om eventuele sporen veilig te stellen. De politie spreekt van een gewelddadige overval waarbij het bejaarde echtpaar gewond is geraakt. Zij zijn ter plaatse behandeld aan hun verwondingen en vervoerd naar het ziekenhuis.  Over de gezondheidstoestand van de slachtoffers is momenteel niets bekend.
Daders
De politie verspreidde een opsporingsbericht met behulp van verklaringen van de slachtoffers. Zij zijn op zoek naar 3 mannen van circa 1.75m. Getuigen hebben een auto met piepende banden horen wegrijden. In verband met de Vierdaagsefeesten waren er in de stad vele feestvierders aanwezig die mogelijk iets gezien kunnen hebben.
Mocht u iets gezien hebben, dan kunt u contact opnemen met de politie via het telefoonnummer: 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.



 

Dit bericht delen:

Advertenties