Japanse markt in Jan Massinkhal op 4 oktober

Van onze redactie
2 september 2014
Op zaterdag 4 oktober vindt de grootste Japanse binnenmarkt van Nederland plaats. TomoFair wordt georganiseerd door stichting Tomocon. Stichting Tomocon heeft als doel om jong en oud te interesseren voor de Japanse cultuur. De markt is voor jong en oud en vindt plaats in de Jan Massinkhal.
Laat je onderdompelen in de Japanse cultuur, proef de lekkerste Japanse snacks en maak kennis met de echte Japanse manier van leven. Er zijn vele gratis toegankelijke activiteiten zoals vechtsportdemonstraties, Japanse les, papercraft, mahjong en diverse workshops. Ook komen er enkele Japanse sportauto's en een gamehoek met Japanse videogames. Uiteraard is er ook nog karaoke en voor de allerkleinsten is er een Japanse sprookjes verteller en Japanse schmink. Als afsluiter kan elke bezoeker meedoen aan de Japanse bingo en typisch Japanse prijzen winnen. Met 155 meter stands, met meer dan 40 winkeltjes, kan iedereen iets leuks vinden.
Toegang is slechts 2,50 euro (voorverkoop) en alle activiteiten tijdens TomoFair zijn gratis. Kijk meer informatie op de website.

 

Dit bericht delen:

Advertenties