81-jarige Willy Heij gaat voor zijn 64e 4Daagse van Nijmegen!

Van onze redactie
28 juni 2024

Op dinsdag 16 juli zal de geboren Nijmegenaar en in Wijchen wonende Willy Heij maar liefst voor de 64e maal succesvol de Nijmeegse 4Daagse lopen, als alles goed gaat. De huidige wandelende recordhouder loopt dit jaar de 40 km en leuk detail is dat ook zijn zoon Clemens weer meedoet op de 50 km voor de 10e keer!

Het wandelpalmares van de 'Long Distance Walker' Willy is er eentje om u tegen te zeggen! Hij heeft namelijk ook de Apeldoornse 50 km 4Daagse 37x gelopen. Tevens liep hij de Bossche 100 km wel 25x. De loop Nijmegen - Rotterdam van 160 km liep Willy maar liefst 31 keer en in Engeland en Schotland liep hij ook 15 keer 160 km! Er zijn in Nederland maar weinig mensen die hem dat nadoen. 

Willy: “De Nijmeegse 4Daagse is een gezelligheidswandeling waar je leuke ontmoetingen hebt. Je praat gezellig met mensen die je helemaal niet kent. Het geeft een enorme kick, want de grote gezellige drukte in de dorpen en de steden is super! Bij andere Vierdaagsen mis ik vaak bij binnenkomst de muziekcorpsen en mensen die je klappend binnenhalen. Kortom, de nijmeegse 4Daagse is niet te evenaren!”

Willy Heij leeft naar 4Daagse 2024 toe en voelt zich fit. We wensen  hem dan ook nu al veel succes met zijn 64e!


Dit bericht delen:

Advertenties