4Daagse 2024 - Al Mot Ger Krupe...

Van onze redactie | Fotograaf: Ger Neijenhuyzen
16 juli 2024

De 70 jaar jonge NieuwsuitNijmegen-fotograaf Ger Neijenhuyzen heeft zijn stoute schoenen weer aangetrokken en is bezig om zijn 11e Vierdaagse te volbrengen. Dagelijks hebben we de praatgrage Ger aan de telefoon.

Na de Dag van Lent vertelt hij: “het ging goed! Heb wel een beetje pijn aan mijn benen, maar dat hoort er bij. De massage die ik straks krijg zal me zeker goed gaan doen! Het was stralend weer, alleen na Bemmel hadden we een klein buitje. Maar regenjasje even aan en het was daarna weer lekker. Het is toch helemaal leuk als je ziet hoe gezellig het in alle dorpen is! Ongelofelijk!”

Ger laat weten dat hij in 1968 zijn eerste 4Daagse liep en raad eens? “Ik kwam vanmorgen een Mercedesbus tegen uit jawel 1968! Haha."

"Ook leuk is dat ik vooraf aan de 4Daagse sprak met Laura en Lisette en laat ik die nu vandaag tegenkomen tussen al die 40.000 lopers! We hebben gezellig een tijdje samen opgetrokken- superleuk!”

De enthousiaste fotograaf was ook mooi op tijd binnen en had zelfs nog tijd om zo’n 100 foto’s te maken. We laten de mooiste hier zien. Tja, hij kan het natuurlijk niet laten hè.

Morgen is de Dag van Wijchen en die dag vallen altijd de meeste lopers uit. “Nou, ik ben er niet bang voor hoor. Jullie zullen met zeker zien op de Via Gladiola! Ik moet nu weg en ga morgen om 5.00u weer met frisse moed op pad om mijn 2e 40 km te lopen! Tot morgen!”


Dit bericht delen:

Advertenties