Jaarlijkse NEC Fandag op 3 augustus

Van onze redactie
17 juli 2024

Op zaterdag 3 augustus organiseert N.E.C. haar jaarlijkse N.E.C. FANDAG. Deze speciale dag staat al enkele maanden rood omcirkeld in de agenda en inmiddels is alle informatie bekend. Ben jij aanwezig? 

De N.E.C. FANDAG wordt georganiseerd op het voorplein bij het Goffertstadion. Het programma start om 11.00 uur en er wordt rond de klok van 16.00 uur afgesloten. De parkeermogelijkheden rondom het Goffertstadion zijn zeer beperkt, dus N.E.C. verzoekt supporters zoveel als mogelijk met de fiets of te voet te komen. 

Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud! Zo kunnen kinderen deelnemen aan de speciale editie ‘Ren je rond’, zijn er minicars aanwezig en is er uiteraard de mogelijkheid om met mascotte Bikkel op de foto te gaan. Vanzelfsprekend kunnen supporters later ook op de foto gaan met de gehele N.E.C.-selectie. Daarnaast zijn op het supportersplein de verschillende supportersverenigingen aanwezig, om gezellig samen te komen, merchandise te kopen en het seizoen gezamenlijk af te trappen! Klik hier voor het volledige programma.

N.E.C. Loterij
Daarnaast is er weer een mooie loterij met schitterende prijzen georganiseerd. De loten voor de loterij zijn tot zaterdag 3 augustus 14.00 uur uitsluitend via de ticketshop aan te schaffen voor slechts € 1,- per lot. De prijswinnaars van de loterij worden aan het eind van de middag bekendgemaakt op het grote podium. Scoor hier jouw loten.


Dit bericht delen:

Advertenties