Asieldier van de week

Van onze redactie
30 augustus 2014
Diverse dierenhulporganisaties zoeken een nieuw thuis voor verschillende soorten dieren. Iedere week wordt hier een dier speciaal onder de aandacht gebracht. Vandaag aandacht voor een schildpaddenfamilie die bij de Dierenambulance Nijmegen op een nieuwe eigenaar wacht.
Meer dan 10 schildpadden, geel- en roodwang, zijn her en der gevonden en niet door hun eigenaar opgehaald. Ze mogen apart van elkaar weg maar het zou ook leuk zijn als ze in groepjes bij elkaar kunnen blijven.
Bij interesse graag even mailen naar: info@dierenambulancenijmegen.nl . U kunt hier meer informatie krijgen en een afspraak maken om langs te komen. Dit kan uitsluitend op woensdagmiddag of zaterdagmiddag.
In de opvang van de DAN zitten bijna altijd allerlei kleindieren zoals volierevogels, cavia's, hamsters, konijnen, kippen en ratjes.
Neem eens een kijkje in de opvang voordat u naar een dierenwinkel gaat. Er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd als vergoeding voor de dieren. Alleen voor de konijnen gelden andere tarieven i.v.m castraties en entingen. Voor meer informatie graag even mailen.

 

Dit bericht delen:

Advertenties