AYA koffie sessie Marikenhuis

Van onze redactie
25 juli 2024

Vrijdag 23 augustus van 11.00 – 12.30 uur ben je welkom voor een AYA koffie (of thee) sessie.

Het Marikenhuis, centrum voor mensen die geraakt zijn door kanker, organiseert maandelijks meet-ups voor AYA’S (Adolescent and Young Adult), jongvolwassenen tussen 18 en 39 jaar die kanker hebben of hebben gehad, maar ook voor vrienden en familie van de AYA .

Ben jij zelf een AYA of de vriend/vriendin of familie van? Of kom je graag samen? Wees welkom!
Het is een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te delen wat je kwijt wil en om kennis te maken met het Marikenhuis. De meet-ups hebben telkens een verschillende invulling.

Vind steun bij lotgenoten in het Marikenhuis
Eind augustus starten we weer diverse lotgenotengroepen. In een lotgenotengroep ontmoet je mensen die in dezelfde situatie zitten als jij.  “We steunen elkaar en bieden een veilige ruimte om onze soms lastige verhalen te delen”.  Onze lotgenotengroepen worden begeleid door twee deskundig opgeleide vrijwilligers van het Marikenhuis. Na aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

We bieden diverse groepen: voor mensen met blijvende gezondheidsklachten na kanker; voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met borstkanker; voor mannen met prostaatkanker; voor naasten en voor nabestaanden. Ook is er een algemene lotgenotengroep voor mensen met verschillende soorten kanker en een groep voor mensen in de palliatieve fase: ‘Doorleven als kanker niet meer te genezen is, hoe doe je dat?’.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van het Marikenhuis.
Wij vragen een eigen bijdrage van € 2,50 per bijeenkomst.

Marikenhuis I Slotemaker de Bruïneweg 163 I 6532 AC Nijmegen


Dit bericht delen:

Advertenties