Zomer in Gelderland toert weer door de provincie

Van onze redactie
29 juli 2024

Zomer in Gelderland staat op het punt van vertrek. Drie weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet Gelderland in om vijftien dorpen en buurtschappen op de kaart te zetten. Met de grote vraag: welke plaats wordt de ‘Mooiste plaats van Gelderland’?

De Zomer in Gelderland-karavaan trekt van 5 tot en met 23 augustus door Gelderland. In elke plaats strijdt een team van tien voor een lokaal goed doel naar keuze. De volgende plaatsen doen dit jaar mee:

5 augustus Dodewaard

12 augustus Hupsel 

19 augustus Voorthuizen

6 augustus Zetten

13 augustus Vuren

20 augustus Zoelen

7 augustus Bergharen-Hernen-Leur 

14 augustus Gendringen

21 augustus Deil

8 augustus Dieren 

15 augustus Garderen

22 augustus Westendorp

9 augustus Giesbeek

16 augustus Millingen aan de Rijn

23 augustus Varik


Kom jouw team aanmoedigen. Kijk op gld.nl/zomer voor de locaties en adressen per plaats. Iedereen is de hele dag welkom om de deelnemers toe te juichen en te helpen. Daarnaast help je het team om extra euro's binnen te halen door om 18.00 uur aanwezig te zijn op locatie. Om 18:15 start de live-uitzending voor TV Gelderland.

De dag van jouw plaats
Het dorp of buurtschap van de dag wordt vanaf 9.30 uur volledig in de schijnwerpers gezet. Een radioverslaggever doet verslag voor Radio Gelderland en op de Facebookpagina van Zomer in Gelderland plaatsen we de hele dag door updates.

Photobooth
Tijdens Zomer in Gelderland maak je dit jaar jouw mooiste zomerfoto’s. Iedere dag staat er op de locatie waar we op dat moment zijn een photobooth. Ga op de foto en deel deze met familie en vrienden, of hang de foto thuis op. Je krijgt twee printjes, doneer je één van deze aan Omroep Gelderland, dan maak je kans op een mooie, zomerse prijs!

Zomer in Gelderland is van 5 tot en met 23 augustus iedere werkdag om 18.15 uur live te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Aflevering terugkijken? Dat kan via Uitzending Gemist.


Dit bericht delen:

Advertenties