Bij Berendonck vermiste man overleden

Van onze redactie
29 juli 2024

De politie zoekt naar een vermiste man in de Berendonck. Hiervoor wordt ook de brandweer en een grote politiehelikopter ingezet.

De politie laat weten dat het om een 65-jarige man gaat. De man is vermist vanaf de Thermen, heeft wit kort haar, een normaal postuur, draagt een zwart t-shirt, korte jeans en grijze schoenen. Hij heeft een opvallende tattoo van een Amerikaanse vlag met een adelaar op zijn linker bovenarm. Een woordvoerder van de Thermen laat weten dat de man geen bezoeker van de sauna is. De man heeft zijn auto wel in de nabijheid geparkeerd.

Vanuit de lucht wordt gezocht met een grote politiehelikopter. Agenten zoeken in de omgeving naar de man, daarvoor worden ook speurhonden ingezet. Ook de brandweer is opgeroepen. Deze heeft speciale apparatuur om onder water mee te kijken en bootjes om vanaf het water te zoeken. De politie heeft een Burgernetbericht verstuurd om uit te kijken naar de man en direct 112 te bellen als hij gezien wordt.

Update 23.00 uur: Via Burgernet laat de politie weten dat de man nog niet aangetroffen is.

Update dinsdag 30 juli 09.30 uur: De hulpdiensten zijn omstreeks 12 uur afgelopen nacht gestopt met zoeken. De vermiste man is vanmorgen omstreeks 5.30 uur overleden aangetroffen op een bospad tussen de Berendonck en de Wijchense Ven. ''De man heeft verderop gezwommen, in een andere waterplas. Wij hebben hem vanochtend gevonden op een bospad'', laat een agent aan een journalist van De Gelderlander weten. De man is een natuurlijk dood gestorven. De politie heeft direct na de vondst de familie geinformeerd.


Dit bericht delen:

Advertenties