“Ondernemen betekent luisteren, creëren en perfectioneren!”

Van onze redactie
30 juli 2024

De online- en social nieuwsmedia Nieuwsuitnijmegen.nl en Wijchensnieuws.nl laat weten: “We werken inmiddels alweer zo’n 35 jaar samen met veel diverse ondernemers in de regio. En natuurlijk moeten de producten die we maken zoals actievideo’s en advertorials prima zijn, maar we moeten natuurlijk vooral goed samenwerken. 
Dat betekent luisteren, creëren en perfectioneren waardoor de ondernemer betaalbaar klanten naar zijn onderneming krijgt. Zo simpel is het!” 

De nieuwsmedia heeft op dit moment een dagelijks bereik van meer dan 90.000 mensen op al haar media. “Omdat we telkens nieuwe producten bedenken groeit dat aantal nog steeds en daar profiteren we allebei van. Het “Online Ontzorgen” van bedrijven dat al vanaf €50 excl in Wijchen en €100 excl in Nijmegen per plaatsing kan, is betaalbaar voor iedere ondernemer. Maar ook de 5-15-5 Actievideo waar we telkens 5 bedrijven met een 15 seconden video maar liefst 5 dagen lang op onze media plaatsen, kost slechts €95 excl. in Wijchen en €120 excl in Nijmegen!”

De grootste lokale nieuwsmedia van Nijmegen en Wijchen is van mening dat ondernemers zeker nu betaalbaar moeten kunnen adverteren. “De kosten om nieuwe klanten binnen te halen willen we in onze samenwerking laag houden!” Meer info vind u op https://www.nieuwsuitnijmegen.nl/tarieven en op https://www.wijchensnieuws.nl/tarieven


Dit bericht delen:

Advertenties