Verdachte die omstanders bespoot met bijtende vloeistof meldt zichzelf

Van onze redactie
8 augustus 2024

De politie riep gisteren twee jongens op zich te melden nadat zij omstanders bespoten hadden met een bijtende vloeistof op 29 juni. Een van de twee jongens heeft zichzelf gemeld bij de politie.

De politie schreef: "Op zaterdag 29 juni fietsten jullie op een fatbike over de Nieuwe Dukenburgseweg. Het was druk op het fietspad en het voetpad want meerdere mensen waren op weg naar het concert van Bruce Springsteen in het Goffertpark. Jullie zijn een paar keer heen en weer gefietst en hebben daarbij meerdere mensen bespoten met een bijtende vloeistof.

Eén van de slachtoffers kreeg de vloeistof in haar oog waardoor het ging branden en ze tijdelijk ook even niks meer zag. Ondanks meerdere keren uitspoelen bleef ze last houden van het oog. Pas de volgende dag stopte het branden. Omdat mevrouw een bril droeg is waarschijnlijk erger voorkomen. Ook heeft ze vlekken op haar kleding gekregen die er niet meer uit te krijgen zijn.''

Vandaag maakte de politie bekend dat een van de twee jongens zichzelf gemeld heeft op het politiebureau. Ook de identiteit van de andere jongen is nu bekend.

Dit bericht delen:

Advertenties