Fit Festival op zondag 25 augustus

Van onze redactie
10 augustus 2024

Op zondag 25 augustus opent wethouder Erik Weijers om 12.45 uur het eerste Fit Festival in Berg en Dal. Een unieke samenwerking van zeven sportverenigingen in combinatie met Sportstimulering Berg en Dal. Deelnemers. ook Nijmegenaren zijn welkom, kunnen vanaf 13.00 uur kennis maken met een breed scala aan sportactiviteiten. 

Waarom je dit niet mag missen:

  • Interactieve Sportactiviteiten: Of je nu een fanatieke sporter bent of net begint met bewegen, er is voor ieder wat wils. Doe mee met uitdagende sportieve challenges van Anytime Fitness, combinatielessen zoals pilates en bewegen op muziek, en ontdek de beweegtuin.
  • Ontmoet de Sport en beweegaanbieders: Maak kennis met de aanbieders die zich presenteren, waaronder Anytime Fitness, Kwiek Actieve Leefstijl, Beweegtuin Ooij, DDV’23, Petanque Vereniging Beek, Jeu de Boules Vereniging De Zilveren Kogels Ooij, SVO Korfbal en SVO Tennis.
  • Probeer Verschillende Balsporten: Van petanque en korfbal tot tennis, 7×7 veldvoetbal en walking voetbal. Er is volop gelegenheid om nieuwe sporten uit te proberen.
  • Gezonde Leefstijl: Naast sportieve activiteiten is er ook aandacht voor gezonde voeding en leefstijl.

Aanmelden en deelname: De toegang tot het Fit Festival is gratis! Hoewel aanmelden niet verplicht is, vragen we je om je vooraf in te schrijven via de website van Sportstimulering Berg en Dal, zodat we rekening kunnen houden met het aantal bezoekers.

Breng je vrienden, familie en buren mee en beleef samen een dag vol beweging, inspiratie en gezelligheid. Dit is jouw kans om op een leuke manier actief te worden en deel uit te maken van een gezonde en fitte gemeenschap. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Details op een rijtje:

  • Datum: Zondag 25 augustus
  • Tijd: 13:00 - 16:00 uur
  • Locatie: Sportpark Kempkes, Rietlanden 1, 6576 EA Ooij

Kom naar het Fit Festival en geef het startsein voor een fitte en gezonde toekomst!


Dit bericht delen:

Advertenties