50ste Rommelmarkt Harmonie Tarcisius

Van onze redactie
12 augustus 2024

Op zondag 8 september houdt Harmonie Tarcisius haar 50ste rommelmarkt. Dit jaar weer op het binnenplein van Aqua Viva aan de Heyendaalseweg 290 in Nijmegen van 11.30 tot 15.30 uur. Entree 2 euro (let op: contant).

De rommelmarkt is een jaarlijkse traditie en favoriet bij de fanatieke rommelmarktbezoeker. Dankzij de ‘strenge’ selectie vindt u hier de mooiste spullen. Van curiosa tot konijnenhok, van kleding tot keukengerei. U bent van harte welkom bij deze editie met een gouden randje.

Op zaterdag 7 september kunt u spullen afleveren op het terrein van de rommelmarkt.  De opbrengst van de rommelmarkt is voor Harmonie Tarcisius om bijvoorbeeld nieuwe instrumenten te kopen. 

Harmonie Tarcisius is een vereniging voor muziekliefhebbers in alle soorten en maten. Er is een startorkest voor jonge, onervaren muzikanten. Een leerorkest voor muzikanten die al iets verder zijn en een harmonieorkest voor gevorderde blazers en slagwerkers. Het maakt dus niet uit welk niveau je speelt: bij Tarcisius kun je wekelijks muziek maken.

Zie ook www.harmonietarcisius.nl. Of neem een kijkje op facebook (www.facebook.com/HarmonieTarcisius) of instagram (www.instagram.com/harmonietarcisius).


Dit bericht delen:

Advertenties