Coffeeted voor een gezellig avondje thuis genieten!

Van onze redactie
13 augustus 2024

Wie bij de noten-, kaas-, koffie-, thee- en wijnspeciaalzaak Coffeeted in de Moenenstraat naar binnen wandelt, loopt het water in de mond! Een heerlijke kaasfondue, borrelplank of kaasplankje met bijzonder lekkere kazen, zoals het Geheim van Giessenburg, Noviomagus, Boerenjongens en het Nimweegs Swerte Goud zullen u zeker aangenaam verrassen! 

De passende wijnen tegen de juiste prijs vindt u er uiteraard ook. Een Voga Italia Prosecco brengt ieder in de feeststemming. Limoncello is bekend, maar een Mandarinello en Limoncioccolat zijn echte aanraders; ook om cadeau te geven! Komt u dat zeker eens proeven en raak overtuigd.

Ze hebben bij Coffeeted tevens maar liefst 25 soorten koffie uit de hele wereld voor zowel expresso als verschillende varianten slow-koffie. Op het gebied van thee zijn er wel 100 soorten verkrijgbaar, zowel puur als gearomatiseerd. 

In de winkel staan eveneens enkele mooie verschillende hartige als zoete cadeaupaketten voor u klaar. Een bier-, wijn-, koffie, thee- of Italiaans cadeau: alles is mogelijk!

Kortom, Coffeeted geeft genieten een extra dimensie voor een gezellig avondje thuis! Vergeet u de overheerlijke noten niet?! 

U kunt de producten ook eenvoudig bestellen via coffeeted.nl of bel 024 6630889.


Dit bericht delen:

Advertenties