ICI Paris XL Dukenburg 22 jaar gevestigd in Winkelcentrum!

Van onze redactie
13 augustus 2024

Jennifer Joosten is de 31-jarige filiaalmanager van ICI Paris XL Dukenburg. “Ons doel is al 22 jaar om vanuit ons hart mensen met onze passie voor de producten blij te maken!” Er is t/m zondag 18 augustus nog de Actie “Bring your bottle back” U krijgt dan bij inlevering van uw lege beautyproduct 25 % korting op bijna alles! 

De gezellige winkel biedt zoals u ongetwijfeld weet geuren, make-up- en huidverzorgingsproducten. Jennifer laat enthousiast weten dat het mooie merk Rituals ook in de winkel te koop is. “We zijn blij met Rituals, want het zorgt ervoor dat we in deze tijd een ontspanningsmoment voor onszelf creëeren. We denken al zoveel aan de ander, alleen mogen we onszelf ook niet vergeten! Het merk past uitstekend in de visie van ICI Paris XL”

Wist u al dat de winkel ook sample-service biedt? Dat betekent dat u zich vrijblijvend kunt laten adviseren en inspireren door de Beauty Advisors. U kunt dan het product waar u nieuwsgierig naar bent gratis thuis uitproberen en zo ontdekken welk product bij jou past. “Test it, Try it, Love it!”

De Beauty Advisors van team ICI Paris Dukenburg nodigt u van harte uit om langs te komen voor een persoonlijk advies. “We love to see you shine!”
Volg Ici Paris Dukenburg op Instagram #iciparisxl_nijmegenzwanenveld  

 


Dit bericht delen:

Advertenties