Stel jouw droombed samen bij totaalBED

Van onze redactie
21 augustus 2024

Bij totaalBED draait alles om jouw perfecte nachtrust. De slaapkamer is een plek waar je tot rust komt en jezelf oplaadt voor een nieuwe dag. Daarom is het samenstellen van je eigen droombed een belangrijk proces. Een proces waar kwaliteit, comfort en stijl centraal staan. Wij begrijpen dat iedereen uniek is en andere slaapbehoeften heeft, daarom bieden wij talloze mogelijkheden aan zodat jij jouw droombed kunt samenstellen.

Ontdek hoe je dit najaar jouw slaapkamer kunt omtoveren tot een droomplek.

Kies het perfecte hoofdbord
Het hoofdbord is de eyecatcher van je bed en kan een statement zijn in je slaapkamer. Bij totaalBED kun je kiezen uit een breed scala aan hoofdborden, die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl. Of je nu houdt van een strak en modern design, een klassieke uitstraling of een romantische look, wij helpen je graag om het ideale hoofdbord te vinden dat jouw bed compleet maakt.

Experimenteer met stoffen en kleuren
De stoffen en kleuren die je kiest, bepalen de sfeer in je slaapkamer. Dit najaar zijn warme aardse tinten zoals terracotta, mosgroen en diepbruin populair. Deze kleuren brengen een gevoel van rust in een ruimte, perfect dus voor je slaapkamer! Wist je dat fluweel en bouclé ook helemaal in zijn? Het voegt niet alleen luxe toe, maar creëren ook een uitnodigende sfeer. Onze stoffen Adore en Sino zijn perfect om deze look te creëren.

Bij totaalBED kun je jouw bed bekleden met stoffen in verschillende texturen en kleuren, afgestemd op de laatste trends. Durf te experimenteren en creëer een unieke look die volledig aansluit bij jouw persoonlijke stijl.

Het belang van het juiste comfort
Een goed matras én topmatras zijn essentieel voor een gezonde nachtrust. Bij totaalBED heb je keuze uit diverse matrastypes, die jouw lichaam precies de juiste ondersteuning bieden. Onze slaapadviseurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het matras dat perfect bij jouw slaapbehoeften past. En vergeet niet: bij totaalBED kun je 90 nachten proefslapen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

De finishing touch
De pootjes van je bed, misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar kunnen wel een groot verschil maken in de uitstraling van je slaapkamer. Bij totaalBED kun je uit verschillende stijlen en afwerkingen kiezen. Er is altijd wel iets dat bij jouw stijl past, zodat je bed er van top tot teen stijlvol uitziet.

Bij totaalBED begrijpen we dat het samenstellen van je eigen droombed soms overweldigend kan zijn. Daarom staan onze slaapadviseurs altijd klaar om je te helpen met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in één van onze 22 winkels, waar je onder het genot van een kopje koffie jouw perfecte bed kunt samenstellen, nu met 25% korting!

totaalBED is gevestigd op Woonboulevardnijmegen.nl


Dit bericht delen:

Advertenties