Vind steun bij lotgenoten in het Marikenhuis, centrum voor mensen met en na kanker

Van onze redactie
26 augustus 2024

Het Marikenhuis is een centrum voor mensen met en na kanker. Op de locatie Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen ben je altijd welkom tijdens de (gratis) open inloop van maandag tot en met donderdag van 13.00 – 16.00 uur. Wil je op een ander moment langskomen? Bel of mail dan voor een afspraak. Ook biedt ze veel verschillende activiteiten. 

Vind steun bij lotgenoten in het Marikenhuis
"Begin september starten we weer onze lotgenotengroepen. Heb je behoefte aan steun en wil je in een veilige setting je soms lastige verhaal delen met anderen? In een lotgenotengroep ontmoet je mensen die in dezelfde situatie zitten als jij.

Je kunt je aanmelden voor één van onze verschillende groepen: voor mensen met blijvende gezondheidsklachten na kanker; voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met borstkanker; voor mannen met prostaatkanker; voor naasten en voor nabestaanden. Ook is er een algemene lotgenotengroep voor mensen met verschillende soorten kanker en een groep voor mensen in de palliatieve fase: ‘Doorleven als kanker niet meer te genezen is, hoe doe je dat?’.
Onze lotgenotengroepen worden begeleid door twee deskundig opgeleide vrijwilligers van het Marikenhuis. De groepen zijn besloten en bestaan uit maximaal zes tot acht deelnemers die tussen de 6 en 8 keer samenkomen."

Aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van het Marikenhuis.
Na aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
Wij vragen een eigen bijdrage van € 2,50 per bijeenkomst.


Dit bericht delen:

Advertenties