Expositie van Rob van Veenendaal

Van onze redactie
30 augustus 2024

Eind juli, in 2023, kwam Rob van Veenendaal door een misdrijf om het leven. De dader is op 24 juli jl. veroordeeld. Rob heeft zo’n zestig schilderijen en ruim 20 sculpturen nagelaten. Er zijn nu twee exposities gepland, zodat iedereen nog een keer de mogelijkheid heeft om zijn werk kan bewonderen. Het is ook mogelijk om zijn werk te kopen en de opbrengst gaat naar een goed doel.

Meer dan 60 schilderijen zijn tot en met vrijdag 6 september te zien in Hobbycentrum Nijmegen-Oost aan de Daalsehof 2 in Nijmegen. Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en in de avond van maandag tot en met donderdag van 19.30 tot 22.00uur. De schilderijen hangen in alle ruimten door het hele pand. Een kleine opmerking daarbij is dat de expositie soms niet volledig te bezichtigen is in verband met andere activiteiten.

In de maand februari 2025 zal er een expositie worden geopend in Cultuurhuis de Lindenberg in Nijmegen waar naast schilderijen ook sculpturen van Robs hand te zien zijn. Meer informatie over deze expositie volgt nog. 

Je kunt zijn werk ook bekijken op http://schilderijenvanrob.nl. Mocht je interesse hebben om een kunstwerk te kopen, dan kun je een mailtje sturen naar schilderijenvanrob@gmail.com.


Dit bericht delen:

Advertenties