NEC breekt contract Calvin Verdonk open

Van onze redactie
30 augustus 2024
NEC en Calvin Verdonk hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De 27-jarige linkervleugelverdediger heeft zijn verbintenis met drie seizoenen verlengd en ligt daardoor vast tot de zomer van 2028. 
 
Verdonk speelde - verdeeld over twee periodes - al vier seizoenen voor N.E.C. Daarin kwam de geboren Dordtenaar tot 128 optredens, waarin hij goed was voor zeven doelpunten en even zoveel assists. Afgelopen seizoen blonk hij uit met twee fenomenale vrije trappen. 
 
Verdonk verklaart waarom hij ervoor heeft gekozen zijn verbintenis te verlengen: “Ik heb het hier heel erg naar m’n zin. Ik zie dat de club telkens weer iets beter wil en draag daar graag mijn steentje aan bij. Ik kijk ernaar uit dit seizoen weer voor het hoogst haalbare te gaan met N.E.C.!”
 
Carlos Aalbers is in zijn nopjes met de ‘grote slag’ richting de toekomst. “Calvin toont wekelijks zijn meerwaarde en heeft zich ook ontwikkeld tot sterkhouder. Nu we met Calvin een ervaren speler langer hebben kunnen vastleggen zorgen we voor meer stabiliteit en een sterke basis waar we op kunnen doorbouwen.”
 

Dit bericht delen:

Advertenties