NEC: Philippe Sandler tekent bij tot 2029

Van onze redactie
30 augustus 2024
NEC en Philippe Sandler zijn een contractverlenging overeengekomen. De 27-jarige verdediger heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2029.
 
Sandler streek in 2022 neer in Nijmegen en speelde tot dusver 51 officiële wedstrijden voor de Nijmegenaren, waarin hij eenmaal doel trof, twee assists leverde en dertien clean sheets noteerde. De verdediger is met zijn verlengde contract tot medio 2029 de speler die het langst vastligt bij N.E.C.

“Ik voel me ontzettend thuis bij N.E.C. en heb het gevoel dat we elk jaar nieuwe stappen in de ontwikkeling van de club zetten. De afgelopen maanden heb ik veel nagedacht over wat ik wilde en ben tot de conclusie gekomen dat ik hier graag langer wilde blijven. Het helpt dat Calvin, met wie ik veel omga, dezelfde keuze heeft gemaakt. We gaan ervoor om elk jaar een stuk beter te presteren”, aldus Sandler.  
 
Technisch directeur Carlos Aalbers: “Het is mooi om te zien hoe vriendschappen, zoals die van Calvin en Philippe, in het voetbal ontstaan. Naast jonge talenten opleiden is het voor het bouwen van een selectie belangrijk om sterkhouders te behouden. Philippe heeft bewezen een absolute meerwaarde voor N.E.C. te zijn en we zijn dan ook dolblij dat hij een langdurig contract heeft ondertekend.”
 

Dit bericht delen:

Advertenties