Autobedrijf Jawie terug op de Celsiustraat 20 in Wijchen!

Van onze redactie
2 september 2024

Na een periode van 5 jaar zijn Jackie en Sjaak Lijbers met hun autobedrijf weer terug in Wijchen. En dat op de lokatie waar ze in 2003 hun bedrijf startten. “Het voelt vertrouwd en we hebben er ontzettend veel zin in. Het is ook leuk dat de Wijchense klanten ons alweer bezocht hebben!”, laten vader en zoon enthousiast weten.

Nieuw binnen het autobedrijf aan de Celsiustraat 20 is de samenwerking met James Autoservice, waardoor u o.a. altijd 1 jaar garantie heeft op Onderhoud & Reparatie! Bij Autobedrijf Jawie heeft u altijd keuze uit een ruime voorraad occasions van alle merken, types en uitvoeringen tegen de scherpste prijzen! 

Door de snelle verkoop heeft Autobedrijf Jawie wekelijks een wisselende voorraad occasions. “Een gebruikte auto kopen doe je niet zomaar, wij helpen u graag met deskundig en eerlijk advies. U wilt een auto waarvan u vindt dat deze bij u past, maar u wilt ook een auto met optimaal gebruiksgemak, passend bij uw gezins- of werksituatie."

"Bent u op zoek naar een occasion die momenteel niet in ons bestand voorkomt, stuurt u ons dan een e-mail, want mogelijkerwijs kunnen wij toch iets voor u betekenen”, vervolgen de ondernemers. 

Voor onderhoud, en reparatie bent u bij Jawie ook op het juiste adres. Tevens verzorgen ze uw gehele APK inclusief afmelding bij het RDW.
“Voor onze montage gebruiken wij kwaliteitsonderdelen en beschikken we natuurlijk over de modernste apparatuur. Wist u dat wij tevens erkend Airco vulstation zijn?!” 

U bent dus wederom van harte welkom bij Autobedrijf Jawie aan de Celsiustraat 20 in Wijchen. Voor meer info en het veelzijdige aanbod kijkt u op www.jawieautos.nl 


Dit bericht delen:

Advertenties