Zin in zingen? Doe dan mee met een verrassend kerstproject

Van onze redactie
9 september 2024

‘Zin in Kerst’: een spannende mix van pop, carols en klassiek, met een projectkoor van 60 zangers, onder begeleiding van een 8-koppig orkest. Het wordt bijzonder, apart en absoluut niet traditioneel. Sfeervol en tegelijk vlot. Het koor is bijna compleet. Er is nog plek voor 1 tenor, 1 bas, 3 sopranen en 4 alten. Grijp dus je kans en meld je snel aan!

Het programma is met veel zorg samengesteld om de ‘Zin in Kerst’ aan te wakkeren. Het is daardoor een spannende mix geworden van zo’n twintig popsongs, carols en klassieke (kerst)nummers. Van ‘Joy to he world’ van Handel/Rutter via ‘Sing with joy at Christmas’ van Karl Jenkins, ‘Jingle Bells’ van de 3 J’s naar ‘Happy New Year’ van Abba. Kijk op de site voor het complete programma: https://zininkerstconcert.wixsite.com/kerstprojectkoor.

6 repetities en 4 concerten
Het gaat om 3 maanden flink repeteren (ook thuis) en dan vier keer knallen. Om zelfstandig te repeteren krijg je alle bladmuziek in pdf-formaat en de mp3 oefenbanden digitaal aangeleverd. Alle repetities en concerten vinden plaats in de Serre (de voormalige kapel) van Dekkerswald, Parklaan 273 in Groesbeek. We repeteren op de volgende woensdagen: 25 september, 9 oktober, 23 oktober, 6 november, 20 november en 4 december. De generale repetitie is op zaterdag 14 december.

Concertdata: zaterdagavond 14 december, zondag 15 december (matinee), donderdagavond 19 december en zondagavond 22 december.

Meedoen
Wil je meedoen, meld je dan vóór 23 september aan via projectkoorzininkerst@kpnmail.nl, met vermelding van je zangstem.

https://zininkerstconcert.wixsite.com/kerstprojectkoor

Foto: Het projectkoor ‘Zin in Kerst’ in 2023 (foto: Jeroen Verreijt)


Dit bericht delen:

Advertenties