Grand Café Lindenholt de verborgen parel van Nijmegen!

Van onze redactie
24 september 2024

Bij Grand Café Lindenholt aan de St.Agnetenweg 77 in Nijmegen, kan je genieten van heerlijke maaltijden en drankjes in de prachtige feestzalen die er zijn voor elke gelegenheid!

Sinds 1 april waait er een frisse wind door Restaurant, Café, Terras en de Zalen van Grand Café Lindenholt. Ondernemers Daan en Mirjam Wichgers zorgen samen met hun team voor een gezellige sfeer en een fantastische prijs/kwaliteitverhouding. Op woensdag t/m zondag kan je vanaf 11.00u genieten van koffie en gebak, lunch borrel en diner.

In het Grand-Café kom je gezellig borrelen en bijpraten onder het genot van lekkere speciaalbieren en de borrelhapjes. Het restaurant zal zeker aan uw verwachtingen voldoen want natuurlijk maken de koks alle gerechten zelf en dat proef je! Er is een grote menukaart waar u ongetwijfeld een prima keuze kunt maken! Heeft u het 3-gangen keuzemenu van €19,95 al geprobeerd? Zeker een keer doen!

Een Feestzaal huren? Ook dat kan bij Grand-Café Lindenholt! Ze verzorgen graag uw feesten tot maximaal 250 personen en andere evenementen. Zo organiseren ze tevens regelmatig leuke events zoals 70’s, 80’s en 90’s party’s, een Hollandse avond of het Oktoberfest op 5 oktober evenals het Dansen op Vinyl op 9 november. Kortom, samen genieten doe je aan de St.Agnetenweg 77!  Meer info op www.grandcafelindenholt.nl 


Dit bericht delen:

Advertenties