Podcast Marikenhuis “Over leven met kanker”

Van onze redactie
8 oktober 2024

Met trots presenteert het Marikenhuis de podcast ‘Over leven met kanker’. In deze nieuwe podcast-serie luister je naar open en eerlijke gesprekken met experts en ervaringsdeskundigen over het leven met en na kanker. Je hoort over de fysieke, emotionele en mentale uitdagingen waar je mee te maken kunt krijgen, hoe je daar mee om kunt gaan en hoe het Marikenhuis je daarin kan ondersteunen.

In deze eerste aflevering praten we met Taouss van Bindkracht10 over de drempels die mensen met een niet-Westerse achtergrond kunnen ervaren bij het zoeken van hulp na een kankerdiagnose. We bespreken waarom het belangrijk is dat mensen, ongeacht achtergrond of taal, de weg vinden naar het Marikenhuis en hoe we de drempel zo laag mogelijk willen houden.”

De podcast is te beluisteren via spotify.

Inloop Marikenhuis
Het Marikenhuis is een centrum voor mensen met en na kanker en hun naasten. Op de locatie in Nijmegen ben je altijd welkom tijdens de (gratis) open inloop van maandag tot en met donderdag van 13.00 – 16.00 uur. Of bel of mail voor een afspraak op een ander moment. Ook kun je deelnemen aan de vele workshops en spreekuren.


Dit bericht delen:

Advertenties