Workshop zang en stem-expressie bij Marikenhuis

Van onze redactie
10 oktober 2024

Woensdag 23 oktober van 14.00 tot 15.30 uur geeft Anne-Marie ter Beke een workshop zang en stemexpressie in het Marikenhuis Nijmegen. Je stem is het ventiel van je ziel. Alles wat er innerlijk in je beweegt kan via je stem naar buiten komen. In een klank, in samen klinken, in het zingen van een mooie melodie of tekst. Het kan verstillend en ontspannend werken of juist energie geven. Je ademstroom wordt vrijer, en dat werkt op je fysieke en emotionele welbevinden. Samen zingen schept ook een vanzelfsprekende verbondenheid en haalt je uit je hoofd.

De workshop is een groepsactiviteit en is laagdrempelig. Je hebt geen zangervaring nodig en je hoeft geen noten te kunnen lezen. “If you can talk you can sing.” We werken met eenvoudige liederen die gemakkelijk aan te leren zijn, en houden rekening met ieders conditie. En mocht je geraakt worden… er kan ook gelachen of gehuild worden.
Anne-Marie heeft een passie voor de stem en voor stemexpressie. In haar eerdere werk als fysiotherapeut en haptotherapeut heeft zij ervaring opgedaan in het werken met mensen met kanker.

De workshop is een eerste in een serie van drie, ze zijn ook los van elkaar te volgen. De volgende data zijn 13 november en 4 december. Voor deelname geldt een bijdrage van €2,50 per keer. Schrijf je in via de website www.marikenhuis.nl/agenda.

Inloop Marikenhuis
Het Marikenhuis is een centrum voor mensen met en na kanker en hun naasten. Op de locatie in Nijmegen ben je altijd welkom tijdens de (gratis) open inloop van maandag tot en met donderdag van 13.00 – 16.00 uur. Of bel of mail voor een afspraak op een ander moment. Ook kun je deelnemen aan de vele workshops en spreekuren.


Dit bericht delen:

Advertenties