Beuningse schrijfster Cecilia Campos scoort top 5 positie op Kobo met haar nieuwste boek

Van onze redactie
13 oktober 2024

De Beuningse auteur Cecilia Campos heeft met haar nieuwste boek, Vreemder, een top 5 positie behaald op Kobo, een van de grootste e-bookplatforms in Nederland. De positie betreft het groeiende New Adult segment. Voor het veel grotere Romantische segment staat het boek op nummer 42, wat ook een hele prestatie is. Dit is een bijzondere mijlpaal voor de schrijfster, die zich steeds meer profileert in de wereld van online literatuur.

Vreemder is het tweede deel van haar tweedelige serie, het 'Vrees niet' duet, die sinds 10 oktober 2024 compleet is en beschikbaar op alle grote online platforms. Hier een link naar bol.com wat het grootse kanaal is voor ebooks in Nederland:
Het duet valt op door zijn mysterieuze sfeer, diepgaande karakters en wijze levenslessen. 

Het is vroeg dag, maar tot nu toe zijn lezers razend enthousiast over de manier waarop Campos complexe emotie, romantische scenes en spannende plotwendingen verweeft in haar verhalen:
"Ik kan oprecht zeggen dat dit boek alle anderen die Cecilia geschreven heeft overtreft. Smaakt naar meer in ieder geval."

Cecilia Campos, die in Beuningen woont, heeft met haar debuut Kwijt ook al een top 10 behaald en daarmee een krantenkop in de Gelderlander in 2017.

De romanschrijfster heeft nu in totaal 8 boeken geschreven en daarmee een grote groep fans aan zich weten te binden."Het is ongelooflijk om te zien hoe goed het boek wordt ontvangen. Het motiveert me enorm om door te gaan met schrijven," zegt Campos.

Meer informatie over de boeken van Cecilia Campos is te vinden op platforms zoals Koboplus, bol.com, iBooks en Amazon en op www.cecilia-campos.com.


Dit bericht delen:

Advertenties