GaragePark Nijmegen Dukenburg: garageboxen als opslag- en werkruimte

Van onze redactie
14 oktober 2024

GaragePark heeft in heel Nederland meer dan 50 locaties met multifunctionele garageboxen. Anno 2024 zelfs drie vestigingen in Nijmegen! Afgelopen zomer is het nieuwe park in Nijmegen Dukenburg geopend. GaragePark wil tegemoetkomen aan de grote vraag van (startende) ZZP’ers en ondernemers naar opslag- en werkruimte in deze regio.

GaragePark is marktleider op het gebied van GarageParken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. Ideaal voor o.a. (startende) ZZP’ers en ondernemers die met hun handen werken. GaragePark biedt units aan waar je als klusser, schilder of installateur helemaal je gang kunt gaan. Ook worden de garageboxen gebruikt voor allerhande opslag. Denk aan horeca ondernemers die hun terras in de winter opslaan, webshop eigenaren die hun voorraad stallen en meubelmakers die de garagebox gebruiken als ideale werkruimte. Zowel overdag als ‘s avonds is er bedrijvigheid te vinden doordat eigenaren en huurders 24/7 het park op kunnen.

De boxformaten variëren van 18m2 tot ruim 24m2 waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt. Het nieuwe GaragePark ligt aan de Van Rosenburgweg 200 en gelegen op een steenworp afstand van Wijchen.

Oplossing voor (startende) ZZP’ers en ondernemers
GaragePark wil tegemoetkomen aan de grote vraag naar kleine bedrijfsruimte in de regio. Op de andere parken in Nederland bleek dit vooral een uitkomst voor vakmensen zoals klussers, timmermannen, schilders en hoveniers. Daarnaast ziet GaragePark ook veel webshops, cateraars en zelfs rijscholen een box huren. Deze ondernemers gebruiken alleen de ruimte die ze echt nodig hebben, zodat ze budget overhouden voor andere investeringen. Om een beeld te krijgen van het nieuwe park kunnen geïnteresseerden een bezichtiging plannen.

Zeer goede beveiliging (BORG-2)
GaragePark heeft veiligheid zeer hoog in het vaandel staan. Het park is volledig omheind met een hekwerk met stroomschokbeveiliging, 24/7 camerabewaking (met opvolging van een meldkamer) en er is een uitgekiend lichtplan. Tevens beschikken alle boxen over een individuele alarminstallatie. De beveiliging bij GaragePark is BORG-2 gecertificeerd.

Naast de eerder genoemde veiligheid heeft het park ook diverse faciliteiten, zoals een sanitaire voorziening, goederenlift met een draagkracht van 2000kg voor de garageboxen op de etage en heeft elke box een eigen postbus op het park.

Actie: Huur tijdelijk de eerste 3 maanden met 50% korting!
Bent u op zoek naar een veilige en 24/7 toegankelijke opslag- of werkruimte? Kom langs bij GaragePark Nijmegen Dukenburg. Tijdelijk huur je de eerste 3 maanden met 50% korting een premium garagebox! Kijk voor meer informatie of voor het plannen van een bezichtiging op GaragePark.nl/Nijmegen. Uiteraard is GaragePark ook telefonisch bereikbaar via 085 - 208 31 62.


Dit bericht delen:

Advertenties