Expositie Fotoclub Nijmegen In het Badhuis

Van onze redactie
22 oktober 2024

Elk jaar organiseert Fotoclub Nijmegen een expositie waar de leden hun eigen werk kunnen laten zien. De fotoclub wil serieuze vrijetijdsfotografie onder de aandacht brengen voor een breed publiek. 

In 2023 hebben leden van de Fotoclub Nijmegen hun werk getoond in de foyer van de Nijmeegse Schouwburg. Dit jaar vindt de expositie plaats in Theater het Badhuis aan de Daalseweg in Nijmegen-Oost. 

Exposeren in een voormalig badhuis en een huidige theaterzaal vormde voor de Fotoclub Nijmegen de uitdaging: breng ‘water’ en ‘licht’ bij elkaar. In de foyer is fotowerk te zien, hierop geïnspireerd.
In de theaterzaal, een plaats die uitnodigt tot creativiteit, is een opstelling te zien van vrij werk van de fotografen. Zij laten zich van hun beste kant zien.

Een fotograaf wordt vaak gezien als solist, maar ook samen komen zij tot mooie producten. De leden van de fotoclub hebben in 2024 twee bijzondere fotoprojecten uitgevoerd. Prachtige foto’s van sporters die gebruik maken van Sportpark De Dennen (levensgroot te zien in de kantine van het sportpark) en een digitale fotoreportage van de Vierdaagse Camping, ook op het terrein van Sportpark De Dennen. Deze reportage is eveneens te zien op de expo. 

Tijdens de expo is de bar van de foyer geopend en is het mogelijk elkaar te ontmoeten en wat te drinken.

Theater Het Badhuis, Daalseweg 262, Nijmegen.
Zaterdag 2 november 2024
Zondag 3 november 2024
Beide dagen van 11.00 uur  - 17.00 uur
Toegang: gratis


Dit bericht delen:

Advertenties