Market Garden verkeershinder van 19 tot 21 september

Van onze redactie
15 september 2014
De activiteiten in het kader van 70 jaar Market Garden hebben als gevolg dat wegen tijdelijk afgezet zijn en bussen moeten omrijden. In Nijmegen betreft dat met name de Oosterhoutsedijk, de Berg en Dalseweg via de Ubbergseweg naar de gehele Waalkade en een deel van de Waalbandijk en de Winselingseweg.
Oosterhoutsedijk (19-20 september)
Tussen Oude Groenestraat en de spoorbrug is de Oosterhoutsedijk tussen vrijdag 19 september 12.00 uur en zaterdag 20 september 16.00 uur afgesloten. Fietsers kunnen er wel komen.
Berg en Dalseweg - Mr. Frackenstraat - Ubbergseweg (20 september)
De colonne van militaire voertuigen rijdt over de Berg en Dalseweg, Mr. Franckenstraat en gaat via de Ubbergseweg onder de Waalbrug door de Waalkade op. Deze wegen worden geheel afgesloten van zaterdag 20 september 13.30 uur tot ongeveer 20.00 uur. Bij vertraging van de lange stoet historische voertuigen kunnen de wegen nog tot later die avond afgesloten blijven. De wegen blijven toegankelijk voor hulpdiensten.
Waalkade (20 september)
De Waalkade is op zaterdag 20 september van 14.00 tot 24.00 uur afgezet vanwege de colonne historische militaire voertuigen. Geparkeerde auto's worden weggesleept. Vergunninghouders hebben hierover al bericht ontvangen. De kade blijft toegankelijk voor hulpdiensten.
Waalbandijk - Winselingseweg (21 september)
Een deel van de Waalbankdijk en de Winselingseweg zijn zondag 21 september tussen 11.00 uur en 18.30 uur afgesloten voor alle verkeer vanwege de 'crossing'. Hulpdiensten kunnen er wel komen.
Ook voor bussen zijn er diverse omleidingen


 
 

Dit bericht delen:

Advertenties