Draadloze LED verlichting in de Marikenstraat

Van onze redactie
16 september 2014
Tot aanstaande zaterdag 20 september is het nog te bewonderen in de Marikenstraat 55: de bijzondere draadloze LED verlichting van Smart & Green. Op de tijdelijke locatie heeft Marcel Coenen van het innoverende bedrijf, in samenwerking met Iretail.solutions, een deel van zijn assortiment uitgestald.
Sfeermakers
Verschillende vormen met zoveel verschillende kleuren licht. Echte sfeermakers voor binnen en buiten. In uw woonkamer, tuin, zwembad/vijver of in uw bedrijf of beursstand. Zelfs het Dolfinarium Harderwijk maakt gebruik van deze draadloze, waterdichte LED verlichting tijdens de Aquabella-show.
Helder en kleurrijk 
De lampen van Smart & Green zijn ontworpen om overal mee naar toe te nemen. De Smart & Green lampen zijn draadloos, oplaadbaar en ontworpen met strakke lijnen en helder kleurrijk licht dat u eenvoudig kunt aanpassen. Met één druk op de knop zorgt u voor de juiste sfeer in de juiste kleuren.
Draadloos
De sleutel tot de Smart & Green ligt in het innovatieve concept: de eerste draadloze lamp. Deze op zichzelf staande lichtmodule kan op een unieke manier worden geïntegreerd in uw persoonlijke situatie en biedt u alle vrijheid met oog voor het milieu. 
Moderne technieken
Kies uw eigen vormgegeven licht, uw gewenste instelling en als accessoire een afstandsbediening. U bent dan Smart & Green op de avond voorbereid! Bezoek de site voor meer info www.smartandgreen.nl  of mail naar marcel@smartandgreen.nl
In de tijdelijk winkel vindt u ook een aantal moderne technieken om klanten aan te trekken, te inspireren, te begrijpen en te analyseren.  Voor meer info hierover, bezoek deze site: www.iretail.solutions.nl
Afspraak maken
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u komen kijken in de showroom direct naast de Hugo Boss winkel? Bel met Marcel Coenen 06 46 064 079 (Smart & Green) of Richard Kuijpers 06 42 772 727 (iretail.solutions) voor een afspraak. Dit kan nog tot aanstaande zaterdag.

Dit bericht delen:

Advertenties