De Stevenskerk houdt Open Huis

Van onze redactie
25 september 2014
Aanstaande zaterdag houdt de Stevenskerk Open Huis. Met de buitenkant in de steigers is het een mooi moment om te laten zien wat de kerk van binnen te bieden heeft. Tevens wordt om 16.00 uur de inschrijving voor de eerste editie van de Stevensloop in maart 2015 geopend.
Tijdens het Open Huis is er uiteraard aandacht voor de kerk zelf, met informatie over de historie en restauratie en de mogelijkheid de Grafkapel en Crypte te bezoeken. Daarnaast is er een leuk en afwisselend programma met optredens van diverse artiesten.
Verder zijn er de jubileumtentoonstelling van Gerry Dobbelaer en filmvertoningen door Go Short. Ook de foto-expositie Nijmegen, toen en nu: 1944-2014 is zeker een bezoekje waard. Bregje Jaspers heeft foto’s van het Nijmegen van vroeger weten te combineren met de huidige situatie, wat tot bijzondere beelden heeft geleid. Tevens is er een beursplein waar verschillende ambachten worden uitgeoefend. Kijk voor meer informatie op de website van de Stevenskerk.  
Stevensloop
Tijdens het Open Huis wordt om 16.00 uur de inschrijving voor de eerste editie van de Stevensloop in maart 2015 geopend. Ook de route wordt dan gepresenteerd.
 

Dit bericht delen:

Advertenties