LA-The Voices geeft kerstoptreden in Stevenskerk

Van onze redactie
3 november 2014
Na een serie succesvolle kerst - en oudejaarsconcerten in december 2013 en op verzoek van vele fans, is het initiatief genomen ook dit jaar een serie kerstconcerten van LA - The Voices te organiseren in een aantal sfeervolle kerken in Nederland. Op maandag 15 december zal de populaire formatie LA - The Voices, bestaande uit Richy Brown, Remko Harms, Peter Strykes en Roy van den Akker, een avondvullend programma verzorgen in de Stevenskerk.
De zangers zullen de grootste kersthits zingen zoals The Christmas Song, Happy Christmas, War is over, Silent Night en hun grote hit Stand up and Sing. Ook succesnummers van de formatie zoals Jij geeft me vleugels, Ware liefde en Loop naar het licht zullen zeker niet ontbreken op deze muzikale avond.
Gastkoor
Op elke locatie in het land zal een gastkoor optreden dat samen met LA – The Voices zal zingen en voor het concert in de Stevenskerk is gekozen voor het Colourfull Citykoor onder leiding van Johnny Rahaket.
De kerk gaat om 19.00 uur open. Het concert begint om 20.00 uur en duurt ongeveer tot 22.30 uur. Warme kleding wordt aanbevolen. Reserveer snel, zodat u zeker bent van een ticket.Toegangskaarten kunt u hier bestellen.
Like en win 2 kaartjes
Via onze Facebookpagina verloten wij een set van 2 toegangskaarten voor het optreden in de Stevenskerk. Like dit bericht en maak kans! De winnaar wordt morgenavond op onze Facebookpagina bekend gemaakt,
 

Dit bericht delen:

Advertenties