Schietpartij IJpenbroekweg vanavond bij DossierGLD

Van onze redactie
16 oktober 2014
De schietpartij die in de nacht van 3 op 4 oktober op plaatsvond op de IJpenbroekweg wordt vanavond behandeld bij het televisieprogramma DossierGLD. DossierGLD wordt om 18.20 uitgezonden bij Omroep Gelderland.
Vrijdagavond 3 oktober, rond 23.45 uur kwam een melding binnen dat er geschoten zou zijn op de IJpenbroekweg. Na het schieten zouden auto’s met hoge snelheid zijn weggereden. Agenten die naar de plaats van het misdrijf onderweg waren, troffen op de kruising van de IJpenbroekweg met de Neerbosscheweg een zwarte Polo aan die tegen een betonnen wegafzetting was gereden. Alles wees er op dat deze auto bij het incident betrokken was en dat het slachtoffer in deze auto had gezeten. Vrijwel tegelijkertijd werd gemeld dat bij het ziekenhuis iemand met een schotwond was binnen gebracht.
Heeft u informatie?
De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over het schietincident of informatie hebben over de BMW’s die van Nijmegen naar Arnhem en Doorwerth zijn gereden en daar zijn aangetroffen. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
 

Dit bericht delen:

Advertenties